Velkommen hjem!

I hjertet av Konnerud, har vi nå gleden av å presentere 142 nye selveierleiligheter. Midt i Konneruds nye sentrum, i rolige omgivelser og rett ved løypa.

Mange har ventet i flere år på at leilighetene i Konnerudparken skal bli salgsklare. Nå er endelig muligheten her! Nå selger vi 142 leiligheter fordelt på 9 punkthus.

Prosjektet vil holde en høy standard, og det er lagt et stort arbeid ned i å lage gode planløsninger som er tilpasset tilbakemeldinger vi har fått fra mange interesserte kjøpere.

Det tilbys leiligheter i flere størrelser og prisklasser. Leilighetene bygges etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, god standard, gjennomtenkte planløsninger og stedstilpasset arkitektur.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. I Konnerudparken ligger alt til rette for en enklere hverdag; Bilen står trygt forvart i parkeringskjeller, heis opp til leiligheten, smørebod og vaskeplass til bilen. Fine turområder, busstopp og nærhet til det du trenger av butikker til de daglige innkjøp.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig og skjermet grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre!

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne ny energi og livskvalitet. Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Nye leiligheter i Konnerudparken

Hvilken passer best for deg?

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger med god areal- utnyttelse. Her kan du føle deg hjemme!

Ingen av våre boligkunder er like. Derfor har vi laget flere varianter av leilighetene i Konnerudparken. Vil du ha større stue, eller er størrelsen på soverommet viktig for deg? I Konnerudparken velger du den leiligheten som passer best for deg.

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Derfor legger vi listen litt høyere når vi velger kvalitetene vi tilbyr i nye boliger.

Leilighetene i Konnerudparken leveres med gode materialvalg

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Her er det ingen skjemmende radiatorer.

Inne får flere av leilighetene gasspeis, en dekorativ og lun varmekilde. Leiligheter med gasspeis vil ha mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse mot et tillegg i pris. Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Velg mellom flere palettfarger på ditt nye kjøkken.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene forøvrig.

På bad, hall/gang/entrè leveres downlights som belysning i himling.

Alle oppganger og innvendige fellesarealer får et tiltalende og representativt preg. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du ser hvem som ringer på.

Nytt, moderne og gjennomtenkt
– for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Konnerudparken gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som trekledning, tegl, glass og stål. Dette gir husene et eksklusivt, lunt og representativt preg.

I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

Bo i fredelige omgivelser med kort vei til det du er glad i

I Konnerudparken bor du sentralt, med kort vei til butikken og flotte turområder året rundt.

Leilighetene vil bli omkranset av et nytt torg med nye butikker og andre servicetilbud. Mellom byggene etableres et fint park- område til felles glede for beboerne og de som kommer på besøk.

Bilen står trygt forvart i garasjekjeller under byggene, med heis opp til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå, er busstopp rett ved. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Alle priser i Konnerudparken er faste – ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Sett ditt eget preg på drømmekjøkkenet

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. I Konnerudparken kan du velge blant flere kjøkkenmodeller fra Sigdal.

Som standard kan du velge et moderne kjøkken av type Sigdal Horisont, med slett fronter og innfreste grep. Benkeplate leveres i sort homogenlaminat. Du kan velge blant flere spennende farger av kjøkkenfronter på ditt nye kjøkken, uten tillegg i pris. Du kan også velge blant flere ulike farger og mønstre på benkeplate, uten pristillegg. Integrerte hvitevarer leveres fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert og tilpasset kjøkkenet ditt.

Konseptpakker

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Andre kjøkkenmodeller fra Sigdal leveres i egne konseptpakker som er utarbeidet av anerkjent interiørarkitekt.

Arkitekten om
Konnerudparken

Boligområdet ligger meget attraktivt til midt i det som blir den sentrale bydelen den nye nylige vedtatte urbaniseringen av Konnerud. Hovedgrepet er punkthus i karre rundt et større kvartal med et indre urbant hagerom.

Vår intensjon er å skape moderne planløsninger og praktiske leiligheter som på den ene siden henvender seg til byen med gaterom og offentlige parker og på den andre siden det skjermede hage-rommet. Alle de lyse leilighetene vender ut mot ekstra romslige, private balkonger og terrasser, med spennende utsikt og gode solforhold. Et stort antall leiligheter er gjennomgående med balkong både mot den store urbane haven og mot offentlig gaterom. Det sikrer at mange leiligheter får meget gode solforhold gjennom hele dagens gang. De parkmessige opparbeidede utearealene skaper et positivt supplement til hver enkelt sine private utearealer. Alle leilighetene er organisert mot et felles fint opparbeidet trapperom med heis som leder rett ned i underliggende parkeringsanlegg.

Vi har viet mye tid på å spesialisere toppleilighetene i de øverste etasjene hvor man har en avtrapping av husene for å muliggjøre store terrasser i forkant av de romslige leilighetene. Alle bygg får representative inngangspartier hvor de fleste ligger rett ut mot det offentlige gaterommet.

Det legges opp til at bebyggelsen utføres i kombinasjon mørk tegl i to variasjoner, “varm” trekledning, glassrekkverk og moderne mørke beslag og søyler. De store vinduene og skyvedørende samt hjørnevinduene med god utsikt som man finner i de fleste leilighetene, er med på å skape optimale lys og utsiktsforhold.

Som arkitekt er det ekstra motiverende å jobbe med et prosjekt hvor det legges inn kvaliteter som vi ellers ikke normalt får anledning til å arbeide med.

Prosjektet har vår høyeste prioritet med den hensikt å virkeliggjøre fremtidige brukers boligdrøm.

Hans Bernhard Biserød
Sivilarkitekt MNAL / Partner

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet i Konnerudparken står Profier AS og Drammen kommune eiendomsutvikling AS, to anerkjente aktører i det norske boligmarkedet.

Drammen kommune eiendomsutvikling AS er eid av Drammen kommune og utvikler eiendommer med lokal forankring.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 600.000 m2 handel /næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.

Selskapene har en sunn økonomi og solide eiere.